TETŐTÉRI ABLAKOK

 

FAKRO TETŐTÉRI ABLAKOK

 

A FAKRO tetőtéri ablakok nem csak kényelmes használatot, de stílusos megjelenést, hatékony funkcionalitást és biztonságot nyűjtanak. A gondos tervezésnek köszönhetően bőséges mennyiségű természetes fényt és friss levegőt biztosítanak tetőtéri ablakaink, a megfelelő energetikai egyensúly mellett. Az innovatív terméktulajdonosok bevezetésével mára a FAKRO megoldásai iparági szabvánnyá váltak. 

 

Az olyan funkciók, mint az automata szellőzés, ami optimális mennyiségű friss levegőt biztosít, vagy a biztonságtechnikai szempontból úttörő, betöréssel szembeni védelmet biztosító topSafe®rendszer a jövőt hozta el a mábs, míg a környezettudatos, fenntartható technológiának köszönhetően a FAKRO az egyik legenergiahatékonyabb tetőablakot alkotta meg. 

A FAKRO széles termékválasztéka segítségével a padlásteret élhető, komfortos tetőtérré formálja át. A kínálatunkban megtalálhatóak felnyíló és billenő tetőtéri ablakok, térdfalablakok, felülvilágítók, füstelvezetők, tetőkijárati felülvilágító ablakok is. ezeket egészítik ki reluxáink, külső és belső redőnyeink, napellenző rolóink és Z-WAVE távvezérlő rendszereink. 

Katalógus letöltése ⇒ https://www.fakro.hu/tetoteri-ablakok/

Kapcsolatfelvétel

Bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésére a Kapcsolat menüpont alatti elérhetőségeinken, vagy látogasson el hozzánk, ajánlatkérés esetén pedig töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat!